A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Ми – майбутні трударі України

Дата: 16.12.2021 13:29
Кількість переглядів: 190

Сьогодні, 16.12.2021 р., на запрошення в. о. директора ГАВРИЛЮК Жанни, до навчального закладу завітали представники ДП ПрАТ «Зернопродукт МХП», що входить до складу агроіндустріального холдинку ПрАТ "МХП" - одного зі лідерів світового аграрного ринку: РЕВА Оксана - старший бізнес-партнер з персоналу, ФЕДОРЕНКО Діана - фахівець з рекрутменту, КАЦОВЕЦЬ Олена - фахівець з організаційного розвитку, компенсацій та пільг. Вони зустрілися зі здобувачами освіти з професій «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» та «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», розповіли про агронапрям компанії, проблеми вирощування зернових і технічних культур, перспективи компанії.
Захід пройшов у форматі активної бесіди. Учні мали можливість не тільки познайомитися з компанією, переглянути презентацію «Твоє майбутнє – МХП», а й обговорити питання щодо проходження ними виробничої практики та працевлаштування. Ділова, дружня атмосфера зустрічі сприяла цікавому діалогу між учнями та представниками ПрАТ «Зернопродукт МХП».
Найактивніші учасники заходу отримали подарунки від гостей. 
В. о. заступника директора з навчально-виробничої роботи МАР’ЄВИЧ Тетяна познайомила гостей з ПрАТ «Зернопродукт МХП» із матеріально-технічною базою навчального закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено