A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Марафон онлайн-уроків

Дата: 12.11.2021 13:00
Кількість переглядів: 374

12 листопада у навчальному закладі було проведено ряд цікавих дистанційних уроків.

Один із них - дистанційний інтегрований урок, який провів у групі №12 викладач захисту України Грабчак Олег Михайлович із викладачем математики Грабчак Ларисою Іванівною з теми: «Поняття пострілу. Лінія прицілювання». На уроці використано міжпредметну інтеграцію (захист України, фізика, математика), яка спрямована на комплексне пізнання теми, законів, ідей з метою отримання здобувачами освіти більш поглибленого розуміння теми. Було розкрито поняття пострілу, ліній прицілювання, а також фізичні процеси, які відбуваються з кулею під час пострілу, всі чинники, які впливають на утворення траєкторії руху та яким чином вони впливають на результати практичної стрільби.

Урок з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» з теми «Способи розпушування тіста» з професії «Кондитер» у групі №34 провела викладач спецпредметів Безпалько Олена Василівна.

Актуальність теми полягає у формуванні професійних компетентностей, а саме: розвиває оперативну та образну память, навик самостіно критично оцінювати ситуацію і підбирати потрібний саме в цій виробничій ситуації  спосіб розпушуваня тіста залежно від його виду.

 

Викладач Мар'євич Віктор Іванович провів лабораторну роботу "Визначення прискорення тіла під час прямолінійного рівноприскореного руху" в групі №11 з використанням практичних експериментальних та демонстраційних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено