A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика групи №2ТУ

Дата: 12.03.2021 12:26
Кількість переглядів: 124

Навчальний процес здійснюється шляхом поєднання виробничого навчання в лабораторіях закладу та виробничої практики на підприємствах. Для набуття виробничих навичок до послуг здобувачів освіти сучасно обладнана кухня – лабораторія, де вони мають можливість на уроках виробничого навчання закріпити теоретичні навички в приготуванні страв, відпрацювати прийоми підготовки сировини, приготувати страви згідно тем програми під наглядом висококваліфікованих майстрів та викладачів. На виробничу практику на підприємствах здобувачі освіти виходять з багажем теоретичних знань та первинних професійних навичок, що сприяє більш швидкому адаптуванню в різних виробничих колективах.

З 15 січня по 23 березня 2021 р. здобувачі освіти групи №2ТУ з професії «Кухар» (майстер виробничого навчання Чорна Марія Павлівна) проходять виробничу практику на підприємствах згідно з укладеними договорами для отримання кваліфікації кухаря 3 розряду.

Серед наших партнерів: ресторанно-гостинний комплекс «АІСТ», м. Хмільник, кафе «Поділля» с. В. Митник, Хмільницького р-ну, кафе-колиба Чани, м. Хмільник та інші заклади громадського харчування, де учні набувають подальших виробничих навичок та досвіду.

Бажаємо нашим учням професійного успіху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено