A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Відкритий урок виробничого навчання Людмили СТАРОХИ

Дата: 22.12.2020 12:02
Кількість переглядів: 190

 

Гаряча завивка волосся локонами різних видів надає образу будь-якої жінки чи дівчини  романтичності, легкості, грайливості, підкреслює її індивідуальні особливості. Сучасні перукарі володіють різними техніками завивки волосся і використовують інноваційні перукарські інструменти для створення модних образів своїх клієнток.

22 грудня 2020 року майстер виробничого навчання  Староха Людмила Вікторівна в групі №15  провела  урок виробничого навчання  на тему «Завивка волосся за допомогою звичайних електрощипців горизонтальним способом». 

На вступному інструктажі значну увагу було приділено мотивації, психологічному налаштуванню учнів на урок. Для актуалізації знань використано інтерактивні методи, індивідуальна робота учнів, робота в парах. Урок проводився із застосуванням мультимедійних засобів навчання, що покращило сприйняття учнями даної теми та підвищило якість засвоєння навчального матеріалу

Під час проведення поточного інструктажу  Людмила Вікторівна практичним показом основних прийомів завивки волосся продемонструвала учням техніки «вгору» і «вниз», звернувши при цьому увагу на правила визначення структури волосся, підбору засобів для укладання, вибору напряму завивки в залежності від індивідуальних особливостей клієнта.

В ході уроку учні здобули практичні навички завивки волосся горизонтальним способом, навчилися правильно організовувати своє робоче місце, дбайливо ставитися до інструментів, дотримуватись правил з охорони праці, розвивали самостійність, естетичний смак та логічне мислення. 

На заключному інструктажі були відзначені найбільш активні учні, а також здійснено аналіз типових помилок при вирішенні проблемних ситуацій, які виникали під час завивки волосся різної структури.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено