A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Є така робота — ліс захищати

Дата: 17.09.2021 12:00
Кількість переглядів: 75

У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства та сприяють їхньому раціональному використанню.

Працівники лісу бережуть лісові багатства, ліс від пожеж, незаконної вирубки та стихійних звалищ. Вони завжди на варті й роблять усе можливе, щоб зберегти та примножити лісові запаси. Лісники знають у своїх угіддях кожну травинку та стежку, тонко відчувають стан своїх «підопічних» та можуть вчасно надати їм допомогу.

Це професійне свято відзначають не тільки фахівці лісового господарства, але й учні ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центо професійно-технічної освіти», які обрали професію лісника. Це – майбутні спеціалісти, які будуть професійно стояти на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві.

З нагоди свята, класний керівник групи лісників №12 Грабчак Олег Михайлович, майстер виробничого навчання Бойко Олександр Іванович провели виховну годину «Ліс – зелені легені планети», на якій діти дізналися багато цікавого про зелені насадження та навколишнє середовище.

Тож, майбутні захисники лісу, бажаємо  щоб це свято принесло у Ваші  домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичимо благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі  і здоров'я.  Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне майбутнє України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено