Кухарі на виробничій практиці
З 20 січня по 20 березня 2020 року здобувачі освіти групи №3ТУ з професії «Кухар» проходять виробничу практику на робочих місцях згідно договорів.
Мета виробничої практики: відпрацювання практичних прийомів та навичок для отримання кваліфікації 3-го розряду. Основне завдання виробничої практики в умовах виробництва закріпити, удосконалити та розширити набуті в навчальних лабораторіях практичні уміння і засвоїти прийоми і способи виконання виробничих робіт; залучити здобувачів освіти до виробничого життя, отримати практичний досвід на виробництві.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Гаврилюк Жанна Анатоліївна, майстер виробничого навчання Ніколайчук Лідія Василівна та викладач спецдисциплін Безпалько Олена Василівна з метою контролю здійснили перевірку проходження здобувачами освіти виробничої практики в санаторії медичного центру реабілітації залізничників південно-західної залізниці.
Завідуюча їдальнею Остапчук Галина Іванівна задоволена своїми практикантами. Практиканти працюють у м’ясному, в гарячому, в хлібному цехах.
Використовуючи свої теоретичні навики і практичну допомогу Остапчук Галини Іванівни - практикантки добре справляються з приготуванням перших, м’ясних страв, гарнірів, салатів. На високому рівні оформляють і подають страви.
Завідуюча їдальнею Остапчук Г. І. задоволена своїми практикантами та здійснює суворий контроль за дотриманням правил з охорони праці.