A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Кухарі на виробничій практиці

Дата: 10.03.2020 11:39
Кількість переглядів: 381

З 20 січня по 20 березня 2020 року здобувачі освіти групи №3ТУ з професії «Кухар» проходять  виробничу практику на робочих місцях згідно договорів.

Мета виробничої практики: відпрацювання практичних прийомів та навичок для отримання кваліфікації 3-го розряду. Основне завдання виробничої практики в умовах  виробництва закріпити, удосконалити та розширити набуті в навчальних лабораторіях практичні уміння і засвоїти прийоми і способи виконання виробничих робіт; залучити здобувачів освіти до виробничого життя, отримати практичний досвід на виробництві.      

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Гаврилюк Жанна Анатоліївна, майстер виробничого навчання Ніколайчук Лідія Василівна та викладач спецдисциплін Безпалько Олена Василівна з метою контролю  здійснили  перевірку проходження здобувачами освіти виробничої практики в санаторії медичного центру реабілітації залізничників південно-західної залізниці.

Завідуюча їдальнею Остапчук Галина Іванівна задоволена своїми практикантами. Практиканти працюють у мясному, в гарячому, в хлібному цехах.

Використовуючи свої теоретичні навики і практичну допомогу Остапчук Галини Іванівни - практикантки добре справляються з приготуванням перших, м’ясних страв, гарнірів, салатів. На високому рівні оформляють і подають страви.

Завідуюча їдальнею Остапчук Г. І. задоволена своїми практикантами та здійснює суворий контроль за дотриманням правил з охорони праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено