A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Професійно-теоретична підготовка в групах кухарів, кондитерів (викладач О. В. Безпалько)

Дата: 28.04.2022 11:17
Кількість переглядів: 201

Переді мною як викладачем спецдисциплін в умовах дистанційного навчання стоїть непросте завдання - підготовка кваліфікованих робітників кухарського профілю.

Розробила спеціальні комплекси вправ для здобувачів освіти в умовах дистанційної форми навчання таким чином, щоб було зручно навчатись!

Онлайн-заняття доступні для учнів у будь-який час, тож вони мають можливість у зручний час повторно прослухати онлайн-лекції та виконувати завдання.

Якщо раптом у них виникнуть труднощі, тоді здобувачі освіти завжди можуть зв’язатися зі мною чи з керівництвом групи, щоб попросити допомоги або поради.

Як викладач я завжди знаходжуся на зв’язку і готова підтримати кожного учня у навчанні.

Предмет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Група №14

Група №24

Предмет «Організація виробництва та обслуговування»

Група №14

Предмет «Фізіологія харчування» 

Група №24

Предмет «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства»

Група №34


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено