A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика групи №3ТУ

Дата: 10.12.2020 11:03
Кількість переглядів: 263

Кажуть, кухарська справа – одна з найбільш древніх професій, бо скільки існує людина, вона завжди готувала собі їжу. Помалу смаки і уподобання наших пращурів зростали і розвивались, змінювалось ставлення до харчування. Підготовці продуктів до вживання стали приділяти значно більше уваги, а згодом виникли певні правила, навіть ціла наука приготування страв.

У наш час жодна сфера народного господарства не обходиться без послуг кухаря. І які б форми не мали знаряддя його праці – нехай це буде селянський чавунчик чи каструля-скороварка або ж мікрохвильова піч, кухар завжди залишається кухарем. Коли запитаєш у сучасної молоді, хто така людина, що вміє куховарити, нерідко почуєш у відповідь, що це, насамперед, - творець, чарівник смаку і привабливості. 

А ще людина цієї професії – працелюб і винахідник, який все своє життя перебуває в пошуку для того, щоб фантазувати, придумувати, творити. Щоб стати кухарем, треба бути невтомним, мати хороший смак, творчу натуру. І ці риси у значній мірі прищеплюють і розвивають у  нашому навчальному закладі, а удосконалюють набуті якості при проходженні виробничої практики на підприємствах громадського харчування. 

З 06.10. 2020р. учні групи 3ТУ (майстер виробничого навчання Ніколайчук Лідія Василівна) згідно договорів проходять заключний етап професійно-практичної підготовки, який адаптує їх до сучасних умов, дасть змогу закріпити теоретичні знання, оволодіти сучасними технологіями, прогресивними методами, досвідом передовиків і новаторів виробництва.

 Попереду державна кваліфікаційна атестація! Тож, побажаємо нашим здобувачам освіти успішного проходження виробничої практики та отримання дипломів кваліфікованого робітника!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено