A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Оксана Шевчук - переможниця Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Перукар"

Дата: 16.04.2021 10:47
Кількість переглядів: 160

Тиждень в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» видався напруженим, адже наша учениця Шевчук Оксана представляла Вінниччину на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Перукар», який вперше проводився онлайн. За роботою конкурсантки спостерігало журі за допомогою трьох відеокамер на практичній частині і двох на теоретичній.

 Поділля може пишатися своїми талантами! Оксана, показавши високий рівень знань та умінь, увійшла в шістку  переможниць із 24 учасниць з різних регіонів України  і стала президентською стипендіаткою!

Онлайн-вітання конкурсанткам звучали по той бік екрану від МОН України, журі та організаторів конкурсу із Кропивницького.

 Щиро вітаємо і ми із заслуженою перемогою Оксану ШЕВЧУК, а також майстра виробничого навчання Наталію КУЗЬМІНСЬКУ, викладача спецдисциплін Людмилу СТАРОХУ, які підготували дівчину до конкурсу. Бажаємо їм успіхів на шляху відкриття нових кордонів досвіду в перукарській сфері, у досягненні своїх цілей, натхнення, позитиву, наполегливості, здобуття нових, більш високих і значущих перемог, залишаючи за плечима всі перешкоди і суперників!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено