A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Штукатур" серед здобувачів освіти

Дата: 23.09.2020 10:22
Кількість переглядів: 276

22 вересня 2020 року на базі Вищого художнього професійно-технічного училища № 5 м. Вінниця відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійно-технічної освіти з професії «Штукатур». Конкурс проводився з метою виявлення і підтримки обдарованої молоді, поглиблення та удосконалення знань з новітніх технологій, кращого виробничого досвіду. Учасниками конкурсу були здобувачі освіти 9 училищ області з професії «Штукатур». Наш навчальний заклад представляв учень групи № 33 Прочухан Юрій. За результатами конкурсу Прочухан Юрій нагороджений дипломом. Підготували Юрія досвідчені майстри виробничого навчання Ольга ВОЗНЮК, Валентина МИРОНЕНКО, викладач теоретичного Юлія ДІДУК.

Обласний конкурс проходив у два тури: практичний та теоретичний. Практичний тур складався з виконання декоративних штукатурок – короїд та мозаїчної. Перевірку теоретичних знань із спецпредметів було проведено у вигляді тестування відповідно до рівня кваліфікації штукатура 4-го розряду.

Конкурсанти мали можливість проявити свій талант та майстерність, а також впевнитися у своїх силах та у своєму професійному виборі.

Вітаємо Прочухана Юрія за гідну участь в конкурсі. Велика подяка всім причетним у підготовці нашого конкурсанта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено