A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Оновлені завдання з організації виробництва

Дата: 22.04.2020 09:48
Кількість переглядів: 53

№ уроку

Опрацювати

Виконати

Відправити

Підручник: П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства-К.: «Центр учбової літератури»,2011

28-29

Організація робочих місць м'ясо-рибного цеху для приготування напівфабрикатів

https://studfile.net/preview/3546731/page:3/ законспектувати 3 розділ

відповісти на контрольні запитання

Chernenko2@

bigmir.net

30-31

Організація робочих місць для приготування соусів та страв з сиру

https://studwood.ru/1614278/tovarovedenie/organizatsiya_

roboti_sousnogo_viddilennya_garyachogo_tsehu законспектувати

Chernenko2@

bigmir.net

32-33

Організація робочих місць для приготування страв з м’яса. Організація робочого місця для приготування холодних страв і закусок

Контрольні питання та завдання ст.104-111

законспектувати

Chernenko2@

bigmir.net

34-35

Організація робочого місця для приготування солодких страв і напоїв

Контрольні питання та завдання ст.118-122

законспектувати

Chernenko2@

bigmir.net

36

Організація робочого місця для приготування різних видів тіста та виробів з нього

https://pidruchniki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_

roboti_konditerskogo_tsehu?

fbclid=IwAR2eCI1lT0RV9ckBw6UuJFrFGI3Doyiz4wWEm5u1YEEaH30LPSAc6pcZInE

законспектувати

Chernenko2@

bigmir.net

37-38

Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів

Контрольні питання та завдання ст.151

https://pidruchniki.com/1628041444982/turizm/ustatkuvannya_zaliv_

suchasni_vimogi_mebliv?

fbclid=IwAR1kxWbIKwGCXyVCBCd8Sm5bGimR7SNgxqvcod4UhcEnHbjOCOtaL3MQJ6E

Chernenko2@

bigmir.net

39-40

Організація роботи ресторанів, кафе, буфетів, барів, роздавалень на підприємствах харчування

Контрольні питання та завдання ст.153-160

https://studfile.net/preview/7266681/page:4/

Chernenko2@

bigmir.net

41-42

Інвентар. Обладнання.

Контрольні питання та завдання ст.29-30

Chernenko2@

bigmir.net

43-44

Основи меню. Порядок запису страв в меню

Контрольні питання та завдання ст.75-79

Chernenko2@

bigmir.net

45-46

Практична робота №1 "Складання меню для різних закладів ресторанного господарства"

ст.79-81

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@

bigmir.net

47-48

Характеристика, призначення та види столового посуду, приборів та білизни

Контрольні питання та завдання ст.46

Chernenko2@

bigmir.net

49-50

Вимоги до столового посуду, приборів та білизни

Контрольні питання та завдання ст.47-71

Chernenko2@

bigmir.net

51-52

Підготовка столового посуду, приборів, білизни до обслуговування

Контрольні питання та завдання ст.71-74

Chernenko2@

bigmir.net


« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування