A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Оновлені завдання з обліку, калькуляції та звітності

Дата: 22.04.2020 09:48
Кількість переглядів: 58

Облік, калькуляція і звітність

№ уроку

Опрацювати

Виконати

Відправити

Підручник: П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства-К.: «Центр учбової літератури»,2011

1-2

Нормативно-технологічні документи їх призначення та використання. Таблиці, характеристики, порядок користування

Контрольні питання та завдання http://boguslav-vpusp.net.ua/images/Files-2018/B-Oblik_Kalkylyaciya.pdf (ст.18-20)

Письмово.

З ст.20 виконати практичні завдання, сфотографувати та відправити для перевірки.

Chernenko2@bigmir.net

3-4

Практична робота №1 «Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a (ст.20-23)

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

5-6

Практична робота №2 «Розрахунок взаємозаміни сировини»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a (ст.23-24) Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

7

Поняття про роздрібні цін на продовольчі товари

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a

ст.25-29

письмово

Chernenko2@bigmir.net

8-9

Поняття про продажні ціни на сировину та готову продукція

https://i.factor.ua/ukr/journals/nibu/2017/june/issue-48/

article-28152.html

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

10-11

Складання калькуляційних карток

http://p-for.com/book_92_glava_15_3.2._Kalkuljuvannja_

vartost%D1%96_.html

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

12-13

Практична робота №3 "Розрахунок ціни реалізації сировини, сум націнок»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

14-15

Практична робота №4 "Розрахунок сировини на готові страви"

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

16-17

Практична робота №5 "Складання калькуляції продажних цін на страви та гарніри"

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net


« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування