A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тиждень з професій "Кухар", "Кондитер"

Дата: 30.11.2019 12:47
Кількість переглядів: 251

Кожний день тижня з професій «Кухар», «Кондитер» відрізнявся різноманітністю заходів.

У понеділок 18.11.2019 викладач Безпалько О.В. представила презентацію професії ««Кухар» - професія щедрої душі».

У вівторок 19.11.2019 майбутні кухарі групи №14 на чолі з майстром виробничого навчання Дмитрієвою Т.І. продемонстрували широкому загалу навчального закладу свої навички з фігурного нарізання овочів і фруктів.

 

Середа 20.11.2019 запамяталась всім неймовірно гарною виставкою борошняних кондитерських виробів, яку було виготовлено майстерними молодими кондитерами групи №34 під керівництвом майстра виробничого навчання Очеретнюк А.Ю.

 «Професія «Кухар» та її назви» під такою назвою викладач БезпалькоО.В. разом з своїми вихованцями провели захоплюючий пізнавальний захід, метою якого було формування у майбутніх кухарів ціннісного ставлення до професії та розвиток їхнього професійного кругозору.

Четвер 22.11.2019 відзначився інформаційно-практичною вікториною «Найкращі кухарі» в групі №24, яку провела майстер виробничого навчання Кіріакіді В.О. Захід запамятається учням та гостям невимушеною атмосферою. Перемогла дружба, але був і особистий залік, переможці отримали солодкі медалі.

 

У п'ятницю 23.11.2019 майстер виробничого навчання Ніколайчук Л.В. провела конкурс «Веселі кухарі».  У  професійну сутичку за право називатися веселими кухарями вступили здобувачі освіти груп № 3ТУ та № 14. Вони чистили і нарізали овочі, вгадували на осліп продукти, декламувати вірші, озвучували прислів’я, розгадували загадки.

За підсумками тижня грамотами нагороджені:

  • Петрук Олену, Семенюк Олену, Глазюк Юлію, Яричевську Ганну, Хіцінську Аліну за творчий підхід та оригінальне оформлення виставки кондитерських виробів під час проведення тижня з професій «Кухар», «Кондитер»;
  • Семенюк Анну, Козлюка Антона, Голощук Анастасію, Сроднюк Людмилу, Заграбчука Павла за творчий підхід та оригінальне оформлення виставки «Овочева фантазія» під час проведення тижня з професій «Кухар», «Кондитер».

Відзначено подяками Карпушина Максима, Тукало Катерину, Павлюк Інну, Ткач Карину, Бережук Анну, Стельмах Анну, Кугутюк Діану за активну участь у тижні з професій «Кухар», «Кондитер».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено