A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

З добром у серці

Дата: 19.12.2019 17:00
Кількість переглядів: 174

День Святого Миколая малеча завжди чекає з особливим нетерпінням, адже це означає, що слухняні дітки обов’язково отримають солодощі та подарунки. Ось і цього року мрії дітей збулися.

 Вже стало доброю традицією, що учні ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти»  у день Святого Миколая завітали  до ДНЗ  «Сонечко» та районної дитячої лікарні м. Хмільника. В оточенні казкових героїв та з великим мішком подарунків Миколай привітав усіх зі святом. Казкові герої провели з малечею розваги та ігри, загадували загадки, танцювали. По закінченню свята Миколай роздав усім дітям подарунки та побажав бути чемними і милосердними, вчитись робити добро, нікого не ображати. Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить» та веселий сміх щасливих дітей.

Діти та керівники закладів дякували Миколаю, казковим героям і педагогам за чудовий настрій та подарунки. І просили у Господа щасливої долі тим, хто подарував їм таке веселе та захоплююче свято доброти і милосердя.  

Не обминув Святий Миколай і дітей працівників ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти». Вони завітали сюди разом із своїми батьками. Шумно і гамірно було біля ялинки.

Дітлахи з нетерпінням очікували Святого Миколая аби розповісти йому вірші, заспівати пісень та розказати про свої добрі вчинки. А ще разом із казковими персонажами: Чарівницею, Капосницею та Чортиками діти грали у веселі забави, водили хороводи, веселилися від душі.

А на завершення свята всі без винятку малюки отримали від Миколая смачненькі «миколайчики».

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

Свято вдалося на славу, а щасливі дітки поспішили додому ласувати солодкими подарунками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено