A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

ТИЖДЕНЬ З ПРОФЕСІЙ «КУХАР», «КОНДИТЕР»

Дата: 14.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 209

У нашому навчальному закладі є гарна традиція: щороку на початку лютого  проводиться  тиждень з професії «Кухар», «Кондитер».

Кухарські професії  мають  надзвичайно важливе значення у суспільному житті країни і кожної людини окремо. Від того, як буде організоване харчування залежить життя та здоров’я всієї нашої нації.  

Кухарі не тільки задовольняють нашу потребу у харчуванні, але й намагаються дарувати задоволення та естетичну насолоду від самого процесу споживання їжі.

Та, на жаль, реалії часу такі, що тиждень проходив в режимі онлайн. Усі педагоги методичної комісії  доклали максимум зусиль, щоб тиждень відбувся за планом і заходи проводились з використанням інформаційно - комунікативних технологій та були живими, цікавими,  сприяли вихованню гарних майбутніх професіоналів своєї справи.

Тиждень проходив з 7 по 11 лютого і запам’ятався цікавими та різноманітними заходами.

Майстер виробничого навчання Очеретнюк Г. Ю. поділилася своїм  досвідом приготування сушів. Завдяки онлайн формі проведення вона поділилась майстерністю не тільки з учнями, але й небайдужими споживачами, що цікавляться новинками кулінарії.

Викладач спецдисциплін Безпалько О.В. з учнями групах №24 та №34 переглянули сторінки усного онлайн - журналу з теми «COVID-19 і харчування». У формі слайд-шоу учні познайомилися з рекомендаціями ВООЗ з питань правильної організації харчування в умовах пандимії та навчились підбирати корисні,  здорові продукти і страви для раціонального харчування.

Майстри виробничого навчання Черненко І.І. та Кіріакіді В.О. провели із групою№14 годину спілкування «Мішленівські зірки». У формі онлайн - конференції познайомили учнів з поняттям «Мішленівські зірки» та як вони застосовуються при організації роботи закладів ресторанного господарства.

 

Майстер виробничого навчання Ніколайчук Л.В. провела майстер-клас з теми «Желе 3D квіти». Це неймовірно красивий десерт, а готується він досить просто за наявності деяких навичок.

Під час проведення етногодини з теми «Їжа козаків» викладач  спецдисциплін Безпалько О. В. продовжила знайомити учнів групі №24  із славетними сторінками історії України та місцем професії кухар у суспільному житті.

Майстер виробничого навчання Дмитрієва Т. І. під час години спілкування  розповіла майбутнім кондитерам про сучасність та затребуванність професії кухаря. Довела, що дана професія приносить чималий прибуток.

Тиждень з професії «Кухар», «Кондитер» пройшов надзвичайно цікаво та змістовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено