A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Перукарі вдосконалюють свої знання, уміння та навички на виробничій практиці

Дата: 16.11.2020 08:49
Кількість переглядів: 139

     З 02 листопада по 18 грудня 2020 року здобувачі освіти групи 35 з професії «Перукар (перукар–модельєр)» проходять виробничу практику на робочих місцях згідно з укладеними договорами.

     Мета практики: відпрацювання практичних прийомів та навичок для отримання кваліфікації перукаря 1 класу. Основне завдання виробничої практики в умовах виробництва - закріпити, удосконалити та розширити набуті при навчанні в навчальних майстернях практичні уміння і навички; засвоїти прийоми і способи виконання виробничих робіт і функцій, типових для змісту праці робітника відповідної професії і рівня кваліфікації, розвитнути професійну  самостійність та відповідальність; залучити здобувачів освіти до виробничого життя робочих колективів; отримати   практичний досвід на виробництві.

  Під час виробничої практики здобувачі освіти вивчають передові високопродуктивні прийоми та способи праці, а також інструменти, пристосування, оснащення, що застосовуються новаторами побутового обслуговування; суворо дотримуються правил охорони праці, пожежної безпеки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено