A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Дистанційне навчання

Дата: 04.11.2021 08:32
Кількість переглядів: 0

Під час дистанційного навчання майстри виробничого навчання проводять індивідуальні занняття згідно з розкладом. Під час занять педагоги та здобувачі освіти дотримуються протиепідеміологічних заходів.

Урок індивідуального водіння з теми "Рушання з місця та рух з невеликою швидкістю" (майстри виробничого навчання  Грищенюк О. В. та Назарчук В. М. ). 

Урок виробничого навчання в групі №24 з професії "Кухар" з теми "Приготування великошматкових напівфабрикатів з м'яса для варіння, смаження і тушкування" (майстер виробничого навчання Очеретнюк Г. Ю.).

Урок виробничого навчання у групі №24 з теми "Приготування заправних супів" (майстер виробничого навчання Очеретнюк Г. Ю.).

Індивідуальне навчання з виконання модельної зачіски романтичного стилю (майстер виробничого навчання Жук М. С.).

Учениця групи №35 Ксенченко Юлія навчилась виконувати складну жіночу зачіску з безліччю елементів, правильно підбирати засоби укладання волосся, дотримуватись правильної послідовності, застосовувати сучасні стайлінгові засоби для оформлення зачіски.

Урок виробничого навчання у групі №15 з професії "Перукар" на тему "Підготовчі та заключні роботи. Миття голови" (майстер виробничого навчання Кузьмінська Н. К.).

Здобувачі освіти навчилися організовувати робоче місце для виконання перукарських послуг, раціонально розміщувати інструменти та пристосування при виконанні завдань, засвоїли прийоми миття голови, визначення типів волосся і вибору косметичного засобу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено