A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Група 3ТУ "Кухар IV розряду"

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Опрацювати

Виконати

Відправити

Технологія приготування бульонів 

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.2  ст.163-165

bezpalko111@ukr.net

 

Прянощі і приправи 

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.3,  ст.168-173

 

Технологія приготуванням борщів 

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.3 7.ст.168-173

 

Технологія приготування капусняків та розсольників

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.7 ст.176;

7.8,ст.177

 

Технологія приготування солянок

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7-8,ст.179-180

 

Технологія приготування різних супів

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.9-7.10, ст.181-186

 

Супи-пюре

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.11, ст.187-190

 

Технологія приготування холодних і солодких супів

https://studfile.net/preview/

Р.7, 7.14-7.15 ст.196-198

 

ЛПЗ. Технологія приготування та правила подавання заправних супів. https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01практикум

Ст. 168-186

Скласти звіт і відправити на пошту чи вайбер

ЛПЗ. 2 Технологія приготування та правила подавання холодних і солодких супів. https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01практикум

Ст. 196-198

Скласти звіт і відправити на пошту чи вайбер

Технологія приготування соусів м’ясних червоних https://studfile.net/preview/

Р.8, 8.1-8.4, ст.202-209

 

Технологія приготування соусів білих на мясному і рибному бульйонах

https://studfile.net/preview/

Р.8, 8.5, ст.210-212

 

Технологія приготування холодних та солодких соусів

https://studfile.net/preview/

Р.8, 8.9-8.12, ст.219-226

 

Технологія приготування холодних та солодких соусів

https://studfile.net/preview/

Р.8, 8.9-8.12, ст.219-226

 

Устаткування підприємств харчування

№ уроку

Опрацювати

Виконати

Відправити

Підручник: СаєнкоН.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування.-К.:ВАТ «Поліграфкнига»,2005

69-70

Машини та механізми для приготування кремів

Контрольні питання та завдання ст.102

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

71-72

Машини та механізми для приготування тіста

Контрольні питання та завдання ст.94-96

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

73-74

Практична робота №1 «Машини та механізми для приготування кремів»

https://vseosvita.ua/library/robocij-zosit-dla-vikonanna-laboratornih

-zavdan-ucnam-specialnosti-kuhar-konditer-osvitno-kvalifikovanogo-

rivna-kuhar-konditer-3-rozradu-dennoi-formi--110865.html?

fbclid=IwAR1WPBbuAR4MItN8tH8IOr_

2ro1PILzsE2sLMXMxLYIGTmbJ5EdU6f-SLo0

В робочому зошиті вибрати практичну роботу №11. Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

75-76

Класифікація сучасної електронної ваговимірювальної техніки

https://naurok.com.ua/posibnik-suchasna-elektronna-vagovimiryuvalna-tehnika-103138.html

ст. 4-8

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

77-78

Вимоги до ваг та гир

https://naurok.com.ua/posibnik-suchasna-elektronna-vagovimiryuvalna-tehnika-103138.html

ст.9-11

законспектувати.

Відповісти на питання та розгадати кросворд

Chernenko2@bigmir.net

79-80

Хліборізки

Контрольні питання та завдання ст.117-121

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

81-82

Слайсери

Контрольні питання та завдання ст.122-128

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

83-84

Практична робота №2 «Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів

https://vseosvita.ua/library/robocij-zosit-dla-vikonanna-laboratornih

-zavdan-ucnam-specialnosti-kuhar-konditer-osvitno-kvalifikovanogo-

rivna-kuhar-konditer-3-rozradu-dennoi-formi--110865.html?

fbclid=IwAR1WPBbuAR4MItN8tH8IOr_

2ro1PILzsE2sLMXMxLYIGTmbJ5EdU6f-SLo0

В робочому зошиті вибрати практичну роботу №12. Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

 

Облік, калькуляція і звітність

№ уроку

Опрацювати

Виконати

Відправити

Підручник: П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства-К.: «Центр учбової літератури»,2011

 

Нормативно-технологічні документи їх призначення та використання. Таблиці, характеристики, порядок користування

Контрольні питання та завдання http://boguslav-vpusp.net.ua/images/Files-2018/B-Oblik_Kalkylyaciya.pdf (ст.18-20)

Письмово.

З ст.20 виконати практичні завдання, сфотографувати та відправити для перевірки.

Chernenko2@bigmir.net

 

Практична робота №1 «Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a (ст.20-23)

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

 

Практична робота №2 «Розрахунок взаємозаміни сировини»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a (ст.23-24) Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

Організація виробництва та обслуговування

№ уроку

Опрацювати

Виконати

Відправити

Підручник: П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства-К.: «Центр учбової літератури»,2011

 

Нормативно-технологічні документи їх призначення та використання. Таблиці, характеристики, порядок користування

Контрольні питання та завдання http://boguslav-vpusp.net.ua/images/Files-2018/B-Oblik_Kalkylyaciya.pdf (ст.18-20)

Письмово.

З ст.20 виконати практичні завдання, сфотографувати та відправити для перевірки.

Chernenko2@bigmir.net

 

Практична робота №1 «Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a (ст.20-23)

Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

 

Практична робота №2 «Розрахунок взаємозаміни сировини»

https://ru.calameo.com/read/00576417582a19471531a (ст.23-24) Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування